Corona Update

Sinds de uitbraak van de Corona pandemie half maart 2020 zijn alle evenementen en aanverwante activiteiten volledig tot stilstand gekomen. Ook bij TOTEM is in maart in een paar dagen de agenda leeggeveegd en zijn diverse mooie projecten die gepland stonden geannuleerd of tot een later moment uitgesteld.
  
Gelukkig is het inmiddels mogelijk om weer grotere bijeenkomsten te organiseren, mits de social distancing gewaarborgd is - en er zijn heel veel nieuwe mogelijkheden om online events te organiseren.

We zijn blij dat het weer mogelijk wordt om mensen bij elkaar te brengen en live met elkaar te laten communiceren. Het vraagt aan alle betrokkenen een extra inspanning om dit op een veilige manier te doen. 

TOTEM volgt voor een veilige organisatie van evenementen het Protocol voor Zakelijke Bijeenkomsten. Dit protocol is opgesteld door diverse branche- en vakorganisaties uit de sector, zoals o.a. CLC-VECTA, het Genootschap voor Eventmanagers, Independent Dutch Eventmarketing Association, etc. 

Het protocol bevat richtlijnen voor zowel opdrachtgevers, organisatoren, accommodaties, toeleveranciers als bezoekers van zakelijke bijeenkomsten. Hieronder wordt verstaan vak- en consumentenbeurzen, corporate events, congressen en vergaderingen. Publieksevenementen als concerten en festivals vallen uitdrukkelijk buiten de scope van het protocol.
  

Klik hier om de actuele versie van het protocol te downloaden.